Grote opkomst bij kick-off bijeenkomst op het Dr. Wibautplein

29 september 2021

Op 20 september j.l. vond de kick-off bijeenkomst ‘Van Wibautplein naar Wijpark’ plaats. Meer dan 100 buurtbewoners en andere geïnteresseerden dachten mee over de toekomst van het Dr. Wibautplein in Schiedam. Op verschillende plekken werden mensen geprikkeld om in gesprek te gaan en hun dromen en zorgen voor de toekomst op te schrijven. Wethouder Antoinette Laan, BEMOG-directeur Daco Bokx en wijkreggiseur Darius Spencer openden het evenement met de onthulling van een informatiebord.

 

Met name de thema’s wonen, mobiliteit en openbare ruimte stonden centraal. Op grote participatieposters konden mensen stickers plakken bij hun voorkeuren. Hoe ziet uw ideale woning eruit? Wat voor sport- en speelactiviteiten moeten er komen? Mede door een heerlijk zonnetje en de aanwezigheid van een hapje, drankje en diverse kinderactiviteiten werd de bijeenkomst druk bezocht.

 

Meer dan 100 buurtbewoners, geïnteresseerde kopers en huurders, kinderen en andere belangstellenden produceerden een berg aan waardevolle inzichten. Het projectteam is momenteel bezig met de analyse van deze informatie. Kon u er niet bij zijn, maar heeft u nog een brandende vraag, goed idee of belangrijk aandachtspunt? Mail het naar omgevingsmanager Vince via vince@kickstad.nl